این ژله صورتی می تواند صنعت گوشت را متحول کند
این ژله صورتی
می تواند صنعت گوشت را متحول کند
محققان کره جنوبی روش جدیدی را برای ایجاد طعم واقعی در گوشت های آزمایشگاهی
ابداع کرده اند. گوشت های آزمایشگاهی که به عنوان گوشت های کشت شده یا سلولی نیز
شناخته می شود، به عنوان جایگزینی برای گوشت های معمولی در حال ظهور است و همان
مزایای تغذیه ای و تجربه حسی را بدون انتشار کربن ارائه می دهد. این گوشت ها به
طور مستقیم در آزمایشگاه از طریق پرورش سلول های حیوانی بر روی ساختارهای سه بعدی
به نام "داربست" رشد می کنند و نیاز به پرورش حیوانات را از بین می
برند.
دانشمندان همه چیز را از کوفته های پرورشی گرفته تا استیک های پرینت
سه بعدی ساخته اند. در حالی که شبیه سازی های قبلی گوشت گاو معمولی ظاهر و بافت طبیعی
داشتند، اما آنها یک عنصر کلیدی را نادیده گرفتند: طعم. در مطالعهای که اخیرا در
مجله Nature Communications منتشر
شده است، محققان ادعا میکنند که گوشت آزمایشگاهی تولید کردهاند که طعم گوشت کبابی
را پس از پختن ایجاد میکند.
Milae Lee، دانشجوی دکترا در گروه
مهندسی شیمی و بیومولکولی در دانشگاه Yonsei در سئول و یکی از نویسندگان مقاله، تأکید می کند که طعم مهم ترین
عنصر برای پذیرش گوشت های آزمایشگاهی است.
لی و همکارانش طعم ایجاد شده در طی واکنش میلارد را بازسازی کردند تا
طعم گوشت های معمولی را شبیه سازی کنند. واکنش میلارد یک واکنش شیمیایی است که بین
یک اسید آمینه و یک قند کاهنده در هنگام اعمال گرما رخ می دهد و در نتیجه طعم مشخص
و قهوه ای شدن گوشت های پخته می شود.
چکیده ی خبر از ایسنا: isna.ir/xdRtK8
نظرات شما